Udskiftning af vinduer betaler sig​

​Trænger husets vinduer til at blive udskiftet? Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder professionel udskiftning af vinduer til konkurrencedygtige priser, og vi kører blandt andet ud til kunder i Rødovre, Brøndby, Glostrup og omegn.

Spar penge på varmeregningen med nye vinduer

Trækker det ind ad vinduerne, kan det formentlig betale sig at få vinduerne udskiftet. Det koster nemlig rigtig mange penge ekstra på varmeregningen at have utætte vinduer.

Er dine nuværende vinduer små, og kommer der kun en begrænset mængde lys ind ad dem, kan det faktisk også godt betale sig at udskifte dem med nogle større vinduespartier. Jo mere naturligt lys du får ind i din bolig, jo mindre er behovet for at tænde for lamperne, og du vil dermed spare penge på strømregningen. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og hvilke ønsker og krav du har til valg af materialer og vinduernes udseende.

Ønsker du en konkret pris, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af din opgave. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer.

Du kan ringe til os på telefon 61 66 33 82 eller skrive til vores e-mail brian@amaps.dk.​

Indhent et uforpligtende tilbud​

​Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan løse netop din opgave, så udfyld formularen og vi vil vende retur snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder gennem tiden​:

​Kundernes garanti for en professionel virksomhed.​

widgettelephone​  GULV: 61 66 33 28

widgettelephone  GLAS: 61 66 33 82