Gulvslibning udføres med over 20 års erfaring​

​Hos A.M. ApS har vi mere end 20 års erfaring med blandt andet gulvslibning for kunder i Rødovre, Brøndby, Glostrup og omegn.

Et trægulv kræver løbende pleje og vedligeholdelse, hvis det skal forblive pænt, også igennem længere tid, og i den forbindelse kan det være nødvendigt med en gulvafslibning fra tid til anden.

Det kan også være, at du lige har købt en ny bolig og har brug for professionel slibning af gulve. Uanset hvad kan du altid kontakte os, hvis du skal bruge en dygtig gulvsliber.

Vores arbejdsområder inden for afslibning af gulve​

I forbindelse med gulvslibning udfører vi følgende:

  • Slibning af trægulve
  • Slibning af trapper og dørtrin
  • Slibning af terrazzogulve på badeværelset.

Derudover tilbyder vi også efterbehandling af gulvet efter en slibning, ligesom vi også tilbyder årlig gulvservice, så du kan blive ved med at have et flot gulv.

Vi udfører naturligvis også meget andet gulvarbejde end bare slibning af gulve. Det kunne eksempelvis være i form af lægning af nye gulve.

Hvad koster gulvslibning?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stort et gulvareal du skal have slebet. Ønsker du en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 61 66 33 28 eller skriv til e-mail sune@amaps.dk.​

Indhent et uforpligtende tilbud​

​Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan løse netop din opgave, så udfyld formularen og vi vil vende retur snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder gennem tiden​:

​Kundernes garanti for en professionel virksomhed.​

widgettelephone​  GULV: 61 66 33 28

widgettelephone  GLAS: 61 66 33 82