Montering af termoruder og energiruder tilbydes

Vi tilbyder professionel montering af energiruder og termoruder til en fordelagtig pris i blandt andet Rødovre, Glostrup, Brøndby og omegn.

Er din termorude punkteret?

Termoruder kan punktere, hvis forseglingen bliver brudt. Er der dug mellem glaslagene, er det et klart tegn på, at ruden er punkteret.

Den punkterende rude er et problem, fordi det kan give råd i bundstykket, hvis de ikke bliver skiftet i tide, og fordi duggen giver et dårligere udsyn. Rent isoleringsmæssigt har det mindre betydning. En punkteret termorude bør altid udskiftes så hurtigt som muligt for at undgå skader i bundstykket.

Er der dug på indersiden af ruden, tyder det på, at der er for høj luftfugtighed i rummet, og så skal der luftes mere ud. Er ruden flækket, og du har glasdækning i din forsikring, kan du melde skaden til dit forsikringsselskab.

Få et bedre indeklima med montering af energiruder

Traditionelle termoruder med almindeligt glas er efterhånden blevet afløst af energitermoruder.

I energitermoruder har det inderste lag glas en belægning, som reflekterer en del af varmen tilbage i rummet, og dermed har vinduet en væsentligt bedre isoleringsevne. En gammeldags termorude har en U-værdi på omkring 3, mens en moderne energitermorude har en U-værdi på 1,1. Jo lavere U-værdi, desto bedre isoleringsevne.

Montering af energiruder giver et langt bedre indeklima.

Hvis vinduerne i dit hus i øvrigt er tætte og i god stand, kan du energiforbedre ved at udskifte de gamle termoruder med nye energitermoruder. Det er billigere og nemmere end at skifte hele vinduet ud, og det vil forbedre isoleringen i huset.

​Skal du have nye vinduer i dit Johan Christensen hus?

Vi er specialister inden for montering af energiruder i Johan Christensen huse, og vi tilbyder også reservedele. Vi har gennem mange år skiftet utallige ruder i Johan Christensen huse.

Du kan udskifte alle ruder på én gang eller gøre det, efterhånden som de gamle ruder punkterer. Det vil dog altid være billigst at gøre det samlet.

Få et uforpligtende tilbud på montering af termoruder

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 66 33 82 eller e-mail brian@amaps.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores priser, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på montering af termoruder og energiruder.


​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

★★★★★

"Opgaven blev udført med bravour... A.M. Aps får mine varmeste anbefalinger"

Lotte Westerberg

widgettelephone​  Gulvmand: 61 66 33 28

widgettelephone  Glarmester: 61 66 33 82

Kundernes garanti

Kundernes garanti for en professionel virksomhed.​

A.M. ApS

CVR​: 35823891

Nyholms Alle 9, 2610 Rødovre​